Torsdag!

Hej kompisar! Nu sitter jag hemma hos Julia igen. Men iallafall igår så gick jag ut och träffade Cornelia följde med henne till donken i tc för hon skulle äta. Träffade Issa och hennes kompisar där. Skulle träffat Andre, Nima och Josef också men så blev det inte. Sen åkte vi iallafall till Ktorp igen och träffade Julia. Hälsade på Natou,Thrife, Radwan och några också. Sen till IP och träffade Noah och Hektor sen kom Basse. Cornelias mamma kom och hämtade oss halv 2 och då åkte vi alla förutom Julia och Noah till Cornelias land och sov. Sen åkte jag med Basse och Hektor till Ktorp.

Hola.. Adios

Har precis ätit och nu väntar vi på att Corre ska komma. Hon kommer om typ en halvtimme för hon ska åka från sitt fula land.....Men nu ska jag byta om sen så vet jag inte vad som händer. Jag vet att min blogg är tråkig just nu, men vem ´fan bryr sig. Hejdå!


Onsdag 29 juni

Hej, kom nyss in för vi va ute med Julias hundar. Kollat på gossip girl har vi också hunnit med. Fattar inte varför vi är inne när det äntligen är fint väder, men vafan. Jag ska iallafall äta hos Julia ikvälll sen vet jag inte vad vi hittar på. Uppdate you later!

Meeeeeeeeen K

Hej, sitter nu hemma hos Julia och har nyss kollat på The babysiters. Ikväll kanske jag ska träffa Noah, men han har träning till typ 10 så kanske är med Cornelia iställlet. Sover nog hemma idag, och imorgon kanske vi ska hem till mig och bada. Men vi hörs senare. Puss!


Min fina vän!

Everything you do not die of you become stronger by.

Hejsan! Sitter nu på Emelies land med henne och Julia. Vi har kollat på film hela kvällen typ, älska mig hette den. Nu ska vi kolla på Lucky you sen tusen bröder om vi orkar. Imorgon ska vi ställa klockan typ. Vet inte varför men Julia ska iväg och Emelie med typ. Men vi hörs imorgon, vet inte om jag orkar blogga mer idag. Om inte så Godnatt!


Whats uuuuup

sho breeeee! Vi åkte till gullmars väntade där ett tag, sen åkte jag och Julia till tcentralen och mötte upp Natha, Jennifer och Matthew, för Jennifer skulle ´åka till Sundsvall så vi sa hejdå till henne sen åkte vi till video, och sen till Julia där vi är nu. I natt sover jag hos Emelie på hennes land och vi ska ta bussen som går om typ 20. Skriver när jag är där, puss!


mobil blogg- väntar på ungdomsmotagningen


Nu drar vi!

Nu åker vi och möter Emelie. Hejdå!

Jag älskar dig bästavän!


Tisdag 28 juni!

Godmorgon! Jag vaknade först vid halv sju, vet inte varför, men somnade om tills nu iallafall. Julia vaknade också så nu sitter vi och kollar på Kim Possible på Disney Channel, standard! Julia pratar med Emelie nu så vi ska nog bara äta frukost och klä på oss sen träffar vi henne. Men vi gör såhär, att vi hörs senare när jag kommer hem.


Bild från Rasmus student - Emelie och Jag, älskar dig!

-The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.

Nu ska vi borsta tänderna sen lägger vi oss, kommer säkert somna på en gång, godnatt!

Just chill'n

Hej, mina gulliga pappa kom nyss hem med donken till oss. Hihi tack! Just nu kollar vi på BigBrother, och jag sitter och chattar med gulliga människor på facebook. Sov bara 5 timmar i natt så är as trött. Vet inte om jag bloggar mer ikväll. Juste imorgon ska det bli typ 24 grader så det är najs. Aja puss!



If you come back to me, I'm gonna hold you closer then ever

Sitter nu och snackar med Cornelia, nehe nu la hon på i mitt öra? Idiot! Aja nu börjar filmen igen. Skriver senare puss!
Joanna, Jag och Kantima. Saknar mina tjejer! Kom hem nu.

Snygga brudar!

Hej, kom nyss till pappa. Är med Julia snyggingen. Vi sitter iallafall och kollar på en film med Johan Kinnaman, snygg han är asså! När jag kom till pappa åkte jag direkt till Kärrtorp och mötte Julia. Träffade Natou, Filippa, Emma och Madde en snabbis också. Sen åkte vi hem hit. Julia sover iallafall här ikväll och imorgon ska vi träffa Emelie och sen till ungdomsmotagningen. Efter det har jag ingen aning om vad som händer. Sover säkert med dom.  Men vi hörs senare, för nu börjar filmen igen.




Måndag 27 juni

Nu ska jag alldeles strax åka. Ska först till pappa och lämna väskorna sen ut och träffa Julia! Så jag vet inte om det kommer bli så mycker mer uppdatering idag, men lovar att skriva innan jag somnar iallafall! Puss!

säg walla

 

 

   


I won't cry because it's over, I'm gonna smile, cause it happened

Hola! Vad gör jag nu då? Hmm, typ ingenting, sitter och lyssnar på musik och snackar med några amigos på facebook. Jag har iallafal hunnit duscha och packar klart, så nu ska jag bara slänga på mig några kläder och sminka mig lite. Sen vid 4 åker jag till pappa! Puss!


Cornelia, jag och Ramon i Ibiza.

Saknar dig kompis!


-

"If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldn't have fall in love with the second one."


I'm not stupid in love




It reminds me of you..

Hej, är hemma nu. Just nu sitter jag och kollar på How I met your mother, bästa! Ska packa färdigt allting som jag ska ha med mig till pappa sen så blir jag skjusat dit. Vet inte vad som händer ikväll men nånting blir det väl. Vill träffa Émelie och Julia för det var ett tag sen, måste snacka med dom också, sen har jag Julias laddare. Men vi hörs helt enkelt senare, puss!

Nyvaken & osminkad brud

Hej. Vaknade av att klockan ringde för ett tag sen, klädde på mig och mamma kommer och hämtar mig om ett tag. Tjejerna sover fortfarande. Trååkiga, jag vet! Sen ska jag bara hem och packa sen åker jag till pappa ikväll tror jag eller så sover jag hos mamma. Hörs iallafall när jag kommer hem. Puss!


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, hörs imorgon när jag vaknar. Puss!


Alla växer ifrån varandra. Nångång!

Hej. Nu sitter jag helt jävla lonly i Filippas rum och gör ingenting, dom andra har typ gått och lagt sig. Skulle egentligen vilja gå ut och ta lite friskt luft men såklart så har Filippa gömt nyckeln till sin dörr så kommer inte ut. Tack! Så om jag inte hittar nån rolig att snacka med på facebook så får jag väl joyna dom andra i sängen.

Bruno Mars ft Eminem - Lighters


Du förvirrar mig.

Hur ska jag någonsin veta vad du känner när du ena sekunder säger en sak och andra en annan? Jag vet inte längre hur jag känner, men det känns som mina känslor för dig blir svagare och svagare för varje gång jag pratar med dig. Men jag vet inte, är osäker på vad jag känner. Jag vet inte vad jag ska säga till dig. Det känns som du gör mig mer ledsen än glad, och det är inte bra antar jag? Aja orkar inte skriva mer om mina käslor på bloggen. Hejdå!



Kärlek är som krig lätt att starta, svårt att avsluta och omöjligt att glömma.

Sho bre! Kom till Filippa för ett tag sen, va ju med Max och Leo. Lite halv kul sådär. Ja vad gör vi nu då? Filippa sitter i sängen och kollar på porr, Cornelia är inne på toa och har ingenaning om vad hon gör och jag sitter inne på facebook och snackar med några sköna grabbar. Imorgon ska jag hem direkt när jag vaknar för min mamma åker bort i typ en vecka så ska säga hejdå till henne sen åker jag till pappa. Sen då, eh vet inte vad jag ska skriva. Puss!



Ibiza bilder!


Utkast: Juni 26, 2011

Nu drar vi, ut ska ju som sagt träffa Leo och Max, sen sover jag och Cornelia hemma hos Filippa. Finns inte så mer att säga förutom att vi hörs när vi kommer hem, ha det bra! Puss




Söndag 26 juni


Osminkad tjej



Hej, tänkte börja blogga igen! kul va? hahah nja. Just nu sitter jag i allafall hemma hos min fina vän Filippa i Tyresö och chillar, nej men har nyss duschat och ska snart börja fixa oss. Filippa ligger i sängen och snackar med nån Kevin. Sen ikväll ska vi träffa Leo och Max typ, kanske nån mer. Men vi hörs när vi kommer hem ikväll förhoppningsvis med bilder och så. Aja fan vad seriöst det blev nu. Hejdå!

RSS 2.0